Selecteer een pagina

DATA OPSLAG NEDERLAND

 

Meer info

Veilig en volgens AVG en GDPR in Nederland opgeslagen

Wat is DATA OPSLAG NEDERLAND?

Data Opslag Nederland biedt voor een gebruiker de mogelijkheid om zijn data beschikbaar te hebben op alle devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Het is zelfs mogelijk  om de data te bekijken en bewerken als er geen internet verbinding is. Zodra er internetverbinding beschikbaar is worden de wijzigingen weer gesynchroniseerd. Daarnaast biedt de oplossing de mogelijkheid om data te delen met andere gebruikers.

Ook voor uw bedrijf

De realisatie van een betrouwbare ICT omgeving met een maximale uptime is essentieel voor een dynamische onderneming en om alle bedrijfs-processen naadloos te laten functioneren. Hierdoor bent u steeds meer afhankelijk van een goed werkende en passende ICT en Cloud omgeving. Daarbij maakt het niet uit of u nu een MKB- er bent met enkele medewerkers of dat u meer dan 200 man in dienst heeft. “Even” geen toegang tot uw server? De telefoon werkt niet meer, net als de email? Uw filesysteem is non-existent dus kunnen er geen documenten meer gevonden worden of de boekhouding bijgewerkt. Dit ICT probleem is zeer ongewenst en als dit vaak voorkomt wordt het pas helemaal irritant. Had u dat kunnen voorkomen? Waarom werkt het bij mij niet maar bij een relatie juist probleemloos? Uw bedrijf is gebaat bij een maximale uptime omdat uw medewerkers betaald worden om hun werk te kunnen doen en niet om bij de koffiemachine rond te hangen. Een niet werkende ICT omgeving kan uw bedrijf tot flink hogere kosten drijven (overuren) die te voorkomen zijn

Bekijk de explainer video

Hoe werkt het?

Uw bedrijfsprocessen kunnen tegenwoordig niet meer zonder een goed werkende ICT. Een betrouwbare werkende ICT en Cloud oplossing!! Wij gaan er hierbij vanuit dat u een totaal oplossing krijgt waarin alle bedrijfsprocessen geïntegreerd zullen worden. De bouw en migratie naar een geheel nieuw systeem behoort daarbij tot de mogelijkheden waarbij uw oude data mee genomen wordt naar het nieuwe systeem. Naar wens en behoefte zullen we uw personeel ook trainen en het nieuwe systeem aanleren. We begrijpen dat u niet zomaar de stapt maakt naar nieuwe en onbekende technieken. Ons advies werkt als een maatpak waarbij uw wensen en behoeften eerst goed ingemeten worden en zijn toegespitst op uw situatie en uw budget.

 

Als u al een pakket heeft, maar u bent niet tevreden

Wij kijken eerst goed naar wat u al heeft, luisteren naar uw problemen en zullen dan samen met u komen tot een werkende oplossing ZONDER dat u bedrijf stil komt te liggen. Daarbij werken we met een soort bucket-list. Het meest storende eerst waardoor de elementaire bedrijfsprocessen steeds “up-and-running” zullen blijven. Uiteindelijk zullen we tot een, binnen de mogelijkheden van het bestaande systeem, komen tot een aanvaardbaar werkende ICT omgeving. Als nu blijkt dat we beter kunnen migreren naar een geheel nieuw systeem, dan zullen we ook niet schromen om met dit voorstel te komen. Tegenwoordig betekent dat vrijwel altijd dat we uw hele systeem “naar de cloud” zullen brengen.

Meer over Kemker & van Laar

Onze ervaring als ICT Keurmeester sinds 2006 heeft ons, en onze klanten, inmiddels geleerd dat het vaker beter is om afscheid te nemen van uw oude, vaak lokaal op eigen servers draaiende, systeem en de sprong naar een nieuw en modern systeem te maken. Neem afscheid van niet werkende E-mail, onbereikbare servers, onvindbare printers en Wifi die plotseling een eigen wil gekregen heeft. Als wij vertrekken is alles “up-and-running”, en kunt u aan een zorgeloze periode beginnen terwijl u zich kunt concentreren op hoofdzaken waarbij het nieuwe systeem niet meer dan een stuk gereedschap blijkt te zijn dat gewoon altijd en overal werkt.

Onze oplossing bieden wij u al aan vanaf €14,95 per maand

Of u nu een “In-house” of Cloud oplossing wenst.
Alles behoort tot de mogelijkheden. Primair gaat het ons om alle pijnpunten, die uw organisatie heeft, op te lossen.

Proefabonnement? Dat kan!
Probeer Data Opslag Nederland nu 1 maand gratis!

Neem contact met ons op via het contactformulier.
Ook zijn wij telefonisch te bereiken.

T: +31 (0)85 222 0 300

Op een rijtje

– Per maand & excl. BTW.
– Maandelijks opzegbaar
– Facturatie: per maand, per kwartaal of per jaar

Wilt u meer weten over de diensten van data opslag nederland en bellen met de IT Professionals: +31 (0)85 222 0 300 of vul onderstaand formulier in.

5 + 8 =

Data Opslag Nederland

Kantoor
kerkelaantje  14
4163 LH Oosterwijk

info@dataopslagnederland.nl

T: +31 (0)85 222 0 300