085-222 03 00
Dé Voordeligste Oplossing

Gijzel software Oplossing voor Kortenhoef

Alle data beschermd opgeslagen – én eenvoudig te herstellen.

Wat is Ransomware?

Ransomware wordt in het Nederlands ook wel gijzelsoftware genoemd. Deze vorm van malware is feitelijk een (malware) computervirus dat de computer of de bestanden erop kaapt en deze gegevens versleutelt.

Benader onze Gijzelsoftware Oplossing vanuit Hilversum, Bussum, Laren, Weesp, Breukelen, Blaricum, Eemnes, Abcoude, Huizen, Vinkeveen, maar ook vanuit 6500 andere plaatsen in Nederland.

Ransomware of ‘gijzelsoftware’ of ‘cryptoware’ behoort tot de meest gevaarlijke internetgevaren waardoor je al je persoonlijke en zakelijke data-bestanden kunt verliezen.

Als je slachtoffer wordt van gijzelsoftware in Kortenhoef schrik je natuurlijk verschrikkelijk. Je kunt opeens je bestanden niet meer benaderen. Dat is natuurlijk al heel vervelend, maar het doel van gijzelsoftware is dat je heel veel geld zult moeten betalen om de bestanden weer te ontgrendelen.

Vaak zal je – nadat systemen zijn geïnfecteerd – een ransom note van de cybercriminelen ontvangen dat je bijvoorbeeld met cryptocurrency, dus anoniem, zult moeten betalen.

Als het losgeld betaald is worden de bestanden op afstand door de hackers ontsleuteld.

Je zult begrijpen dat deze steeds geavenceerdere vorm van cybercriminaliteit heel veel invloed heeft op een bedrijf. Zeker als niet enkel jouw data is versleuteld, maar alle computers in een bedrijf zijn versleuteld.

Ransomware in Kortenhoef is dus heel schadelijke software die door cybercriminelen wordt gebruikt om computersystemen, bestanden en persoonlijke informatie te encrypten. Eenmaal geïnfecteerd door ransomware, wordt er een tekstbericht of ‘ransom note’ weergegeven waarin om betaling van losgeld wordt gevraagd voor decodering.

gijzelsoftware voorkomen
ransomware voorkomen
Data Beschikbaarheid

- altijd en overal toegang tot al je bestanden en vanuit iedere locatie benaderbaar
- heel gemakkelijk alle formaten bestanden versturen en delen
- bij problemen krijgt u altijd Nederlandse service met een glimlach

Data Security

- al je bedrijfskritische bestanden volledig veilig versleuteld
- altijd een recente back up beschikbaar
- je data kan letterlijk binnen slechts een paar minuten hersteld worden bij problemen

Eenvoudig Samenwerken met je Data

- tegelijk samenwerken in hetzelfde bestand
- heel gemakkelijk alle formaten bestanden versturen en delen
- schaalbare data opslag

Nederlandse Servers en Support

- opslag in Nederland en daarom ook Nederlandse support
- erg concurrerende maandelijkse abonnement tarieven
- ook maatwerk afgestemd op je organisatie mogelijk

GRATIS

0,00 Per maand
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • 10Gb Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Freelance & MKB

9,97 Per maand
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • iOS en Android apps
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Prijzen Per Account

Corporate

12,47 Per maand (v.a. 10 users)
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • 1 TB Standaard
 • iOS en Android apps
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Realtime Synchronisatie met Cloud
 • Eigen Applicatie
 • Eigen Splash Scherm
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • €12,47 vanaf 10 accounts
 • €14,95 bij individuele accounts
 • Prijzen Per Account

Gijzel software voorkomen en verwijderen in Kortenhoef

Hoe kun je gijzelsoftware voorkomen en kun je het ook verwijderen?

De hackers zijn tegenwoordig dusdanig ervaren dat het haast onmogelijk om de gijzelsoftware zelf te kunnen verwijderen. Zelfs zeer goede IT Specialisten krijgen dit niet voor elkaar. De data is versleuteld met een encryptie die niet te kraken is.

Probeer je de gijzelsoftware wel zelf te laten verwijderen loop je een groot gevaar dat alle data-bestanden onherstelbaar verloren gaan.

Gijzel software Verzekeringen

Als het om gijzelsoftware gaat is voorkomen écht beter dan genezen! Veel grotere en kleinere bedrijven hebben een gijzelsoftware verzekering afgesloten om ontstane schade te kunnen verhalen. Maar deze Ransomware Verzekeringen zijn erg duur. Daarnaast er worden strenge eisen gesteld om gijzelsoftware zo goed als mogelijk te voorkomen.

100% veilig bestaat helaas niet, omdat met name menselijke falen (zoals het klikken op een link in een email |}niet te voorkomen blijkt.

Gelukkig heeft DataOpslagNederland een eenvoudigere oplossing! Door gebruik van de diensten van DataOpslagNederland te maken zijn door gijzelsoftware versleutelde bestanden eenvoudig weer te herstellen.
Eenvoudig in gebruik

Door het gebruik van onze iOS en Android apps én de naadloze integratie met Verkenner en Finder voelt de cloud folder altijd als een lokale opslag locatie

b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Overzichtelijk Gebruik

De IT manager kan dataopslag en permissies toekennen aan gebruikers en groepen. Daardoor is er op ieder moment een perfect overzicht wie welke data ter beschikking heeft.

bb05c805-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-3.png
Real Time Synchronisatie

Bestanden worden direct met de cloud server gesynchroniseerd. Alle data is zo real-time voor ieder apparaat en alle gerechtigden benaderbaar.

Binnen en Buiten de Organisatie Data Delen

Bestanden en mappen kunnen ook 'publiek' of enkel met bepaalde externen worden gedeeld. De aanwezige gepersonaliseerde branding vergoot de zichtbaarheid van je organisatie.

1278519b-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-4.png
Professionele Security

Door verschillende gebruikers rollen en permissies in te richten krijgen alle gebruikers exact toegang tot waar zij behoefte aan hebben, maar is niet alle opgeslagen informatie zonder noodzaak beschikbaar voor alle collega's.

Hoe werkt Gijzelfsoftware Bescherming in Kortenhoef?

Als je organisatie gebruik maakt van onze technologie is het risico van gijzelsoftware heel veel kleiner. Wij zorgen voor een cloud-opslag van alle data, zodat in het geval van de organisatie slachtoffer wordt van gijzelsoftware alle bestanden eenvoudig hersteld kunnen worden. Dan hoeft er dus ook geen ‘ransom’ betaald te worden aan de hackers! En een dure gijzelsoftware verzekering is ook niet nodig!

En omdat DataOpslagNederland haar servers in Europa heeft staan wordt ook nog eens voldaan aan de sinds enige jaren geldende AVG wetgeving!

Goede cloud opslag werkt eigenlijk heel eenvoudig en ook gemakkelijk. Bij cloud opslag wordt gewenste data bewaard op datacenters die zich overal ter wereld* kunnen bevinden en worden onderhouden door specialistische professionals.

*Alle cloudservers van DataOpslagNederland bevinden zich fysiek
in datacenters in Nederland.

Aangezien de gegevens zich op gehoste servers bevinden, zijn ze 24/7 gemakkelijk toegankelijk via een web interface.

De cloud opslag maakt gebruik van een keten van servers die zowel de hoofdbesturingsserver als andere secundaire omvatten. De servers zijn allemaal met elkaar verbonden en kunnen afhankelijk van je gebruik en behoeften worden gebruikt en dienovereenkomstig worden gefactureerd.

Cloud storage bespaart je veel geld omdat je anders meer servers zou moeten aanschaffen naarmate je bedrijfsbehoeften toenemen. Maar bij cloud-opslag betaal je alleen voor de ruimte die je gegevens in de cloud innemen.

Cloud storage ondersteunt over het algemeen meerdere bestandstypen van alle formaten, zodat je gemakkelijk al je belangrijke inhoud kunt uploaden, zoals documenten, video’s, foto’s, muziek, films en meer.

Zodra je je hebt aangemeld voor een cloud-opslagdienst en jouw bestanden hebt geüpload, kun je deze synchroniseren met je smartphone, tablet of andere mobiele apparaten voor eenvoudige toegang terwijl je onderweg bent.

Het meest fascinerende kenmerk van cloud storage-oplossingen is dat je bestanden overal ter wereld kunt uploaden of downloaden, zelfs zonder je laptop bij je te hebben. Je hebt alleen internettoegang nodig en een mobiel apparaat waarop je de applicatie van je serviceprovider moet downloaden. Vervolgens log je gewoon in op jouw account en kunt je de bestanden uploaden of downloaden.

Cloud stelt je ook in staat om je inhoud te delen met andere gebruikers of je teamleden die voor het bedrijf werken. Je kunt hen toegang geven om de met hen gedeelde bestanden op afstand te bewerken of te lezen.

Je teamleden kunnen samenwerken en samen aan een project werken en de met hen gedeelde documenten bewerken. Je kunt mensen uitnodigen om toegang te geven tot uw bestanden en mappen en iedereen met de toegang kan de gedeelde documenten in hun account zien.

Wat is internet data opslag?

Cloud-opslag is een opslagruimte voor gegevens op externe servers die toegankelijk zijn vanuit de cloud (of het internet). De gegevens worden op afstand beheerd, onderhouden en geback-upt, waarvoor de gebruikers doorgaans een maandelijks tarief of een tarief per verbruik betalen.

Cloud-opslag maakt gebruik van datacenters met enorme computerservers die de gegevens fysiek opslaan en ze via het web online beschikbaar stellen aan gebruikers. Gebruikers kunnen hun inhoud op afstand uploaden, opslaan en de gegevens ophalen wanneer dat nodig is. Met de introductie van cloud, hoef je geen servers, externe harde schijven en geheugensticks meer aan te schaffen om je gegevens van de ene plaats naar de andere te transporteren.

zakelijk cloud opslag nederland
Waarom internet data opslag?
Veilig Persoonsgegevens Opslaan

Iedere professional en organisatie die gebruik maakt van (bijzondere) persoonsgegevens is wettelijk verplicht haar data op te slaan op Europese servers

Voorkom Ransomware

Steeds meer organisaties worden slachtoffer van hackers en ransomware. Met onze technologie herstel je (samen met ons) heel eenvoudig je data in de 'veilige situatie'

Eenvoudig Data delen

Werk samen met collega's, leveranciers, klanten en anderen aan dezelfde bestanden en data. Terwijl alles eenvoudig beschikbaar is, is het tegelijk 100% veilig opgeslagen en beschermd

Fantastische Uitgebreide Data Analyse.

Het platform van DataOpslagNederland biedt ruime mogelijkheden om het gebruik en de opgeslagen en gedeelde data te analyseren. Hiermee krijgt de informatiemanager binnen de organisatie alle benodigde management informatie om de data veilig en functioneel op te slaan. 

Geen verborgen kosten! Welk pakket past bij jou?

Kies het pakket dat bij jouw (organisatie) behoeften past. Kom je er niet direct uit, neem dan eenvoudig contact met ons op. We helpen je graag – en in het Nederlands(!) – de juiste keuze te maken.

GRATIS

0,00 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • 10Gb Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Freelance & MKB

9,97 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • iOS en Android apps
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Corporate

12,47 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • 1 TB Standaard
 • iOS en Android apps
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Realtime Synchronisatie met Cloud
 • Eigen Applicatie
 • Eigen Splash Scherm
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • €14,95 bij individuele accounts
Waar wordt je data opgeslagen??
Opgeslagen in Nederland! Daarom ook nog eens 100% AVG goedgekeurd!

Met ‘de cloud’ worden servers bedoeld die aangesloten zijn op het internet, en de software en databases die op die internet servers draaien. Alle cloudservers van DataOpslagNederland bevinden zich fysiek in datacenters in Nederland.

Door cloud computing te gebruiken, hoeven gebruikers en organisaties zelf geen fysieke servers te bezitten en beheren of ingewikkelde software op hun eigen machines uit te voeren.

Eenvoudig in gebruik

Door het gebruik van onze iOS en Android apps én de naadloze integratie met Verkenner en Finder voelt de cloud folder altijd als een lokale opslag locatie

b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Overzichtelijk Gebruik

De IT manager kan dataopslag en permissies toekennen aan gebruikers en groepen. Daardoor is er op ieder moment een perfect overzicht wie welke data ter beschikking heeft.

bb05c805-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-3.png
Real Time Synchronisatie

Bestanden worden direct met de cloud server gesynchroniseerd. Alle data is zo real-time voor ieder apparaat en alle gerechtigden benaderbaar.

Binnen en Buiten de Organisatie Data Delen

Bestanden en mappen kunnen ook 'publiek' of enkel met bepaalde externen worden gedeeld. De aanwezige gepersonaliseerde branding vergoot de zichtbaarheid van je organisatie.

1278519b-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-4.png
Professionele Security

Door verschillende gebruikers rollen en permissies in te richten krijgen alle gebruikers exact toegang tot waar zij behoefte aan hebben, maar is niet alle opgeslagen informatie zonder noodzaak beschikbaar voor alle collega's.

Rene Mackaay
Algemeen Directeur, Europe-Vans

Wij hebben onze eigen Cloud omgeving met ons logo in het inlogscherm. Zelfs het installatie bestand heeft onze eigen naam en uitstraling.

Antwoorden op Jouw Vragen
Bel ons direct als jouw vraag hier niet beantwoord is +31 (0)85 222 0 300

Vragen over Functionaliteiten

Omdat je bestanden centraal opgeslagen staan.
Omdat je toegang kan krijgen vanaf verschillende apparaten en overal waar je een internet verbinding hebt.
Om makkelijker en veiliger met je collega’s samen te werken, vanaf werk en vanaf thuis.

Je hebt de complete controle en beheer over jouw data. Je kan zelf bepalen wie er toegang tot heeft, op welke apparaat de data wordt gesynchroniseerd en je kan ook de data op afstand verwijderen van laptops en andere apparaten.

Je deelt een bestand door middel van een file- of folderlink en kan hiermee instellingen meegeven. Je eigen We-Transfer omgeving zeg maar met geen limiet van bestandsgrote.

AVG Compliant

Veiligheid voor je bestanden

Nederlandse Support en Hulp

Omdat het werkt. In praktijk leren wij dat andere oplossingen zoals bijvoorbeeld OneDrive, Dropbox, Google Drive niet altijd werken. Dat een bestand niet upload of dat een collega er niet bij kan. Data Opslag Nederland werkt altijd en overal.
Bij Data Opslag Nederland staat de data in Nederland, in Amsterdam en in Delft, en valt daarmee onder Nederlandse wetgeving waardoor de AVG gewaarborgd is.
Data Opslag Nederland is veilig. Bestanden worden veilig gedeeld door middel van sharelinks, die instellingen bevatten om aan te geven hoe vaak iets gedownload mag worden of wie het mag downloaden en voor hoelang iemand er bij mag.

 
 

Met Lokaal heb je de mogelijkheid om je bestanden te openen en te bewerken met je gebruikelijke Word, Excel, PowerPoint van Office gewoon via Windows verkenner of Finder.

Online dien je in te loggen in een portal waar je net wat meer handelingen dient te verrichten.

Dit is 1000 Gigabyte online opslag per gebruiker.(!)

Lokaal betekent dit zo groot als je harde schijf ruimte heeft tot 1TB

Nee je kunt er zoveel aanmaken als je wilt. Tip hou het voor jezelf wel overzichtelijk

Het begint bij 1 gebruiker tot 2500 gebruikers we adviseren je graag over het effectief indelen van de gebruikers d.m.v. shares

Absoluut. Dat is ook onze kracht. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 en het support team kun je ten allen tijden mailen.

Alleen jij kan bij je bestanden. En de gebruikers die jij machtigt kunnen er bij. Jij bepaalt wie waar bij kan.

Zelfs ons support team kan niet bij uw data.

Mocht je dat (tijdelijk) wel willen dan kun je die daar tijdelijk toegang toe geven.

Jouw bestanden zijn versleuteld met een zogeheten End-to end Encryptie. Zo weet je zeker dat je data altijd veilig is opgeslagen en dat binnen Nederland.

Ja dit kan. Dit wordt ook wel een 2FA of MFA genoemd.
Bij het inloggen is het mogelijk om 2 factor authenticatie aan te zetten. Zodat je niet alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord inlogt, maar met je smartphone toegang dient te geven

Ja, dit kan. Zeker doordat je alles in je veilige Cloud hebt staan en dit elk moment geback-upt wordt kan je de Lokale Fileserver (die toch heel wat stroom verbruikt eruit doen)

Mocht je hem toch willen inhouden. Dan kun je met deze oplossing je fileserver laten synchroniseren met de cloud.

Vragen over Contract

Absoluut dat is ook onze kracht. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen 08:30 tot 17:30 en het support team kun je ten allen tijden mailen.

Wij geloven in wat wij doen en dat maakt dat jij, indien je niet tevreden bent, maandelijks bij ons kunt opzeggen.

Beperkte (gratis) Opslag. Wij bieden 1TB, of zelfs meer als je dat nodig hebt!

Zie het als vervanging van WeTransfer, maar dan met veel meer mogelijkheden en flexibiliteit. En voordeliger, want WeTransfer Pro kost meer dan onze – uitgebreidere – dienst.

Met deze gratis accounts ben jij het commerciële product. Niets is gratis in het leven. Met de gratis diensten zijn de leveranciers vrij om te doen met jouw data wat ze willen.
Als je goed leest vind je het ergens in hun kleine lettertjes. Waarom dan Data Opslag Nederland? Omdat je ervoor betaalt, is en blijft het ook jouw data.

Je data staat in Nederland. Dat betekent dat je data niet valt onder Amerikaanse wetten en je data niet zomaar opgevraagd kan worden.

De app zelf is gratis. Deze kun je op elke gewenst apparaat installeren.

De dienst is zeker af te nemen voor gebruikers buiten Nederland. Veel bedrijven in het buitenland willen graag dat hun data in Nederland staat omdat het met onze wet en regelgeving zo goed is geregeld betreft privacy.

Dan kan zeker! We hebben een startersgids voor je en zijn tijdens kantooruren per telefoon bereikbaar.

Ook kun je altijd een email sturen zodat er een afspraak ingepland kan worden.

Optioneel kunnen we je data ook full-service voor je overzetten. Neem daarvoor contact met ons op.

Neem Contact met ons op!

We leggen graag de mogelijkheden voor het beheer en de veiligheid van data opslag uit.

Je kan ons bellen, chatten, mailen en…. zelfs bezoeken, gewoon in Nederland!