085-222 03 00
Dé Beste Oplossing

Ransomware Voorkomen vanuit Leusden

Al je bedrijfsdata veilig opgeslagen – én eenvoudig te herstellen.

Wat is Ransomware?

Ransomware wordt ook wel gijzelsoftware genoemd. Deze vorm van malware is feitelijk een (malware) computervirus dat je computer of de bestanden erop kaapt en deze gegevens versleutelt.

Bestel onze Ransomware Oplossing vanuit Hoevelaken, Amersfoort, Scherpenzeel, Woudenberg, Barneveld, Nijkerk, Zevenhuizen, Doornsteeg, Voorthuizen, Lunteren, maar uiteraard ook vanuit 6500 andere locaties in Nederland.

Ransomware of ‘gijzelsoftware’ of ‘cryptoware’ behoort tegenwoordig tot de grootste gevaren op internet waarmee je al je op je computer opgeslagen data-bestanden kunt verliezen.

Als je slachtoffer bent van ransomware in Leusden schrik je natuurlijk verschrikkelijk. Je kunt ineens je bestanden niet meer benaderen. Dat is al heel vervelend, maar de kans is heel groot dat je heel veel zult moeten betalen om alle belangrijke data weer te ontgrendelen.

Meestal zal je – nadat systemen zijn geïnfecteerd – een ransom note van de cybercriminelen ontvangen dat je bijvoorbeeld met bitcoins, dus anoniem, losgeld zult moeten betalen.

Pas als losgeld betaald is worden de bestanden op afstand door de cybercriminelen ontsleuteld.

Het is logisch dat deze steeds geavenceerdere vorm van cybercriminaliteit heel veel invloed heeft op een organisatie. Zeker als niet enkel jouw data is versleuteld, maar alle computers in een bedrijf zijn versleuteld.

Ransomware in Leusden is dus zeer schadelijke software die door cybercriminelen wordt gebruikt om computersystemen, bestanden en persoonlijke informatie te versleutelen. Eenmaal geïnfecteerd door ransomware, wordt er een tekstbericht of ‘ransom note’ weergegeven waarin om betaling van losgeld wordt gevraagd voor decodering.

gijzelsoftware voorkomen
ransomware voorkomen
Data Toegankelijkheid

- altijd en overal toegang tot al je bestanden en overal benaderbaar
- heel gemakkelijk (grote) bestanden aan anderen versturen en met anderen delen
- bij onverhoopte problemen altijd (Nederlandse) service met een glimlach

Data Security

- al je bedrijfskritische data zeer veilig versleuteld
- je hebt altijd een recente en eenvoudig terug te plaatsten back up beschikbaar
- je data kan letterlijk binnen een paar minuten teruggezet worden

Productiever Samenwerken met je Data

- samenwerken in hetzelfde bestand
- heel gemakkelijk (grote) bestanden aan anderen versturen en met anderen delen
- uitbreidbare cloud data opslag

Nederlandse Servers en Support

- cloud opslag in Nederland en Nederlandse support
- zeer concurrerende maandelijkse kosten
- passend maatwerk afgestemd op je organisatie mogelijk

GRATIS

0,00 Per maand
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • 10Gb Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Freelance & MKB

9,97 Per maand
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • iOS en Android apps
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Prijzen Per Account

Corporate

12,47 Per maand (v.a. 10 users)
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • 1 TB Standaard
 • iOS en Android apps
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Realtime Synchronisatie met Cloud
 • Eigen Applicatie
 • Eigen Splash Scherm
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • €12,47 vanaf 10 accounts
 • €14,95 bij individuele accounts
 • Prijzen Per Account

Ransomware voorkomen en verwijderen in Leusden

Hoe kun je ransomware voorkomen en kun je het ook verwijderen?

De cybercriminelen zijn tegenwoordig zo ervaren dat het haast onmogelijk om de ransomware zelf te kunnen verwijderen. Ook zeer slimme IT Specialisten krijgen dit niet voor elkaar. De data is versleuteld met een sleutel die haasts niet te decoderen is.

Probeer je de ransomware wel zelf te laten verwijderen loop je een groot risico dat alle bestanden onherstelbaar verloren gaan.

Ransomware Verzekeringen

Bij ransomware is voorkomen écht beter dan genezen! Veel grote en kleine ondernemingen hebben een ransomware verzekering afgesloten om de schade te kunnen verhalen. Maar deze Ransomware Verzekeringen zijn erg prijzig. Daarnaast er worden grote eisen gesteld om ransomware zo goed als mogelijk te voorkomen.

100% veilig bestaat echter niet, omdat met name menselijke falen (zoals het klikken op een link in een email |}niet te voorkomen blijkt.

Gelukkig heeft DataOpslagNederland een slimmere oplossing! Door gebruik de technologie van DataOpslagNederland te maken zijn door gijzelsoftware verloren bestanden eenvoudig en snel weer te redden.
Extreem Gebruiksgemak

Door het gebruik van onze iOS en Android apps én de naadloze integratie met Verkenner en Finder voelt de cloud folder altijd als een lokale opslag locatie

b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Overzichtelijk Gebruik

De IT manager kan eenvoudig schijfruimte en rechten en rollen toekennen aan alle gewenste gebruikers en groepen. Zo is er op ieder moment een goed overzicht wie welke data kan inzien.

bb05c805-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-3.png
Real Time Synchronisatie

Data wordt doorlopend met de online datalocatie gesynchroniseerd. Alle data is zo real-time vanaf ieder apparaat en alle gerechtigden beschikbaar.

Binnen / Buiten de Organisatie Data Delen

Alle bestanden en mappen kunnen ook 'publiek' of met de juiste externe gebruikers worden gedeeld. De gepersonaliseerde branding maakt de zichtbaarheid van je bedrijf groter.

1278519b-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-4.png
Extreme Security

Door verschillende rollen en rechten krijgen alle gebruikers de toegang tot waar zij noodzaak toe hebben, maar is niet alle andere opgeslagen data onnodig beschikbaar voor alle collega's.

Hoe werkt Gijzelfsoftware Bescherming in Leusden?

Als je als bedrijf gebruik maakt van onze technologie is het gevaar van ransomware heel veel kleiner geworden. Wij zorgen voor cloud opslag van alle bedrijfsdata, zodat wanneer de organisatie slachtoffer wordt van ransomware alle bestanden eenvoudig teruggezet kunnen worden. Dan hoeft er dus ook geen geld betaald te worden aan de cybercriminelen! En een dure en veeleisende ransomware verzekering is ook niet nodig!

En omdat DataOpslagNederland haar servers in Europa heeft staan wordt ook nog eens voldaan aan de sinds enige jaren geldende AVG wetgeving!

Goede cloud opslag werkt eenvoudig en gemakkelijk. Bij cloud opslag wordt data bewaard op datacenters die zich overal ter wereld* kunnen bevinden en worden beheerd door specialistische derden.

*Onze cloudservers bevinden zich (fysiek)
in datacenters in Nederland.

Juist omdat de gegevens zich op gehoste servers bevinden, zijn ze 24/7 gemakkelijk toegankelijk via een web interface.

De cloud opslag maakt gebruik van een keten van servers die zowel de hoofdbesturingsserver als andere secundaire omvatten. De servers zijn allemaal met elkaar verbonden en kunnen afhankelijk van je gebruik en behoeften worden gebruikt en dienovereenkomstig worden gefactureerd.

Cloud storage bespaart je veel geld omdat je anders meer servers zou moeten aanschaffen naarmate je bedrijfsbehoeften toenemen. Maar bij cloud-opslag betaal je alleen voor de ruimte die je gegevens in de cloud innemen.

Cloud storage ondersteunt over het algemeen meerdere bestandstypen van alle formaten, zodat je gemakkelijk al je belangrijke inhoud kunt uploaden, zoals documenten, video’s, foto’s, muziek, films en meer.

Zodra je je hebt aangemeld voor een cloud-opslagdienst en jouw bestanden hebt geüpload, kun je deze synchroniseren met je smartphone, tablet of andere mobiele apparaten voor eenvoudige toegang terwijl je onderweg bent.

Het meest fascinerende kenmerk van cloud storage-oplossingen is dat je bestanden overal ter wereld kunt uploaden of downloaden, zelfs zonder je laptop bij je te hebben. Je hebt alleen internettoegang nodig en een mobiel apparaat waarop je de applicatie van je serviceprovider moet downloaden. Vervolgens log je gewoon in op jouw account en kunt je de bestanden uploaden of downloaden.

Cloud stelt je ook in staat om je inhoud te delen met andere gebruikers of je teamleden die voor je bedrijf werken. Je kunt hen toegang geven om de met hen gedeelde bestanden op afstand te bewerken of te lezen.

Jouw teamleden kunnen samenwerken en samen aan een project werken en de met hen gedeelde documenten bewerken. Je kunt mensen uitnodigen om toegang te geven tot uw bestanden en mappen en iedereen met de toegang kan de gedeelde documenten in hun account zien.

Wat is internet data opslag?

Cloud-opslag is een opslagruimte voor gegevens op externe servers die toegankelijk zijn vanuit de cloud (of het internet). De gegevens worden op afstand beheerd, onderhouden en geback-upt, waarvoor de gebruikers doorgaans een maandelijks tarief of een tarief per verbruik betalen.

Cloud-opslag maakt gebruik van datacenters met enorme computerservers die de gegevens fysiek opslaan en ze via het web online beschikbaar stellen aan gebruikers. Gebruikers kunnen hun inhoud op afstand uploaden, opslaan en de gegevens ophalen wanneer dat nodig is. Met de introductie van cloud, hoef je geen servers, externe harde schijven en geheugensticks meer aan te schaffen om je gegevens van de ene plaats naar de andere te transporteren.

zakelijk cloud opslag nederland
Waarom internet data opslag?
Veilig Persoonsgegevens Opslaan

Iedere professional en organisatie die gebruik maakt van (bijzondere) persoonsgegevens is wettelijk verplicht haar data op te slaan op Europese servers

Voorkom Ransomware

Steeds meer organisaties worden slachtoffer van hackers en ransomware. Met onze technologie herstel je (samen met ons) heel eenvoudig je data in de 'veilige situatie'

Eenvoudig Data delen

Werk samen met collega's, leveranciers, klanten en anderen aan dezelfde bestanden en data. Terwijl alles eenvoudig beschikbaar is, is het tegelijk 100% veilig opgeslagen en beschermd

Fantastische Uitgebreide Data Analyse.

Het platform van DataOpslagNederland biedt ruime mogelijkheden om het gebruik en de opgeslagen en gedeelde data te analyseren. Hiermee krijgt de informatiemanager binnen de organisatie alle benodigde management informatie om de data veilig en functioneel op te slaan. 

Geen verborgen kosten! Welk pakket past bij jou?

Kies het pakket dat bij jouw (organisatie) behoeften past. Kom je er niet direct uit, neem dan eenvoudig contact met ons op. We helpen je graag – en in het Nederlands(!) – de juiste keuze te maken.

GRATIS

0,00 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • 10Gb Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Freelance & MKB

9,97 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • iOS en Android apps
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)

Corporate

12,47 Per maand & voor altijd
 • Data Veilig bij Gijzelsoftware
 • 100% AVG / GPDR Compliant
 • Onbeperkte Cloud Opslag
 • Eenvoudig delen en herstellen van data
 • Nederlandse Telefonische Support
 • Support bij Data Migratie (optioneel)
 • 1 TB Standaard
 • iOS en Android apps
 • Integratie met Verkenner en Finder
 • Realtime Synchronisatie met Cloud
 • Eigen Applicatie
 • Eigen Splash Scherm
 • Lokale Data Opslag (Offline Werken)
 • €14,95 bij individuele accounts
Waar wordt data opgeslagen??
Opgeslagen in Nederland! Daarom ook nog 100% AVG goedgekeurd!

Met ’online data opslag’ worden servers bedoeld die aangesloten zijn op het internet, en gecombineerd met de software en databases die op die internet servers draaien. Onze cloudservers bevinden zich (fysiek) in datacenters in Nederland.

Door cloud computing te gebruiken, hoeven gebruikers en organisaties zelf geen fysieke servers te bezitten of softwaretoepassingen op hun eigen hardware uit te voeren.

Extreem Gebruiksgemak

Door het gebruik van onze iOS en Android apps én de naadloze integratie met Verkenner en Finder voelt de cloud folder altijd als een lokale opslag locatie

b53c4787-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-2.png
Overzichtelijk Gebruik

De IT manager kan eenvoudig schijfruimte en rechten en rollen toekennen aan alle gewenste gebruikers en groepen. Zo is er op ieder moment een goed overzicht wie welke data kan inzien.

bb05c805-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-3.png
Real Time Synchronisatie

Data wordt doorlopend met de online datalocatie gesynchroniseerd. Alle data is zo real-time vanaf ieder apparaat en alle gerechtigden beschikbaar.

Binnen / Buiten de Organisatie Data Delen

Alle bestanden en mappen kunnen ook 'publiek' of met de juiste externe gebruikers worden gedeeld. De gepersonaliseerde branding maakt de zichtbaarheid van je bedrijf groter.

1278519b-tmplw-wpdev-saas-template-1-features-icon-4.png
Extreme Security

Door verschillende rollen en rechten krijgen alle gebruikers de toegang tot waar zij noodzaak toe hebben, maar is niet alle andere opgeslagen data onnodig beschikbaar voor alle collega's.

Rene Mackaay
Algemeen Directeur, Europe-Vans

Wij hebben onze eigen Cloud omgeving met ons logo in het inlogscherm. Zelfs het installatie bestand heeft onze eigen naam en uitstraling.

Antwoorden op Jouw Vragen
Bel ons direct als jouw vraag hier niet beantwoord is +31 (0)85 222 0 300

Vragen over Functionaliteiten

Omdat je bestanden centraal opgeslagen staan.
Omdat je toegang kan krijgen vanaf verschillende apparaten en overal waar je een internet verbinding hebt.
Om makkelijker en veiliger met je collega’s samen te werken, vanaf werk en vanaf thuis.

Je hebt de complete controle en beheer over jouw data. Je kan zelf bepalen wie er toegang tot heeft, op welke apparaat de data wordt gesynchroniseerd en je kan ook de data op afstand verwijderen van laptops en andere apparaten.

Je deelt een bestand door middel van een file- of folderlink en kan hiermee instellingen meegeven. Je eigen We-Transfer omgeving zeg maar met geen limiet van bestandsgrote.

AVG Compliant

Veiligheid voor je bestanden

Nederlandse Support en Hulp

Omdat het werkt. In praktijk leren wij dat andere oplossingen zoals bijvoorbeeld OneDrive, Dropbox, Google Drive niet altijd werken. Dat een bestand niet upload of dat een collega er niet bij kan. Data Opslag Nederland werkt altijd en overal.
Bij Data Opslag Nederland staat de data in Nederland, in Amsterdam en in Delft, en valt daarmee onder Nederlandse wetgeving waardoor de AVG gewaarborgd is.
Data Opslag Nederland is veilig. Bestanden worden veilig gedeeld door middel van sharelinks, die instellingen bevatten om aan te geven hoe vaak iets gedownload mag worden of wie het mag downloaden en voor hoelang iemand er bij mag.

 
 

Met Lokaal heb je de mogelijkheid om je bestanden te openen en te bewerken met je gebruikelijke Word, Excel, PowerPoint van Office gewoon via Windows verkenner of Finder.

Online dien je in te loggen in een portal waar je net wat meer handelingen dient te verrichten.

Dit is 1000Gb online opslag per gebruiker.(!)

Lokaal betekent dit zo groot als je harde schijf ruimte heeft tot 1TB

Nee je kunt er zoveel aanmaken als je wilt. Tip hou het voor jezelf wel overzichtelijk

Het begint bij 1 gebruiker tot 2500 gebruikers we adviseren je graag over het effectief indelen van de gebruikers d.m.v. shares

Absoluut. Dat is ook onze kracht. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:30 en het support team kun je ten allen tijden mailen.

Alleen jij kan bij je bestanden. En de gebruikers die jij machtigt kunnen er bij. Jij bepaalt wie waar bij kan.

Ook het DataOpslagNederland team kan niet bij uw data.

Mocht je dat wel willen dan kun je die daarvoor tijdelijk rechten te geven.

Jouw bestanden zijn versleuteld met een zogeheten End-to end Encryptie. Zo weet je zeker dat je data altijd veilig is opgeslagen en dat binnen Nederland.

Ja dit kan. Dit wordt ook wel een 2FA of MFA genoemd.
Bij het inloggen is het mogelijk om 2 factor authenticatie aan te zetten. Zodat je niet alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord inlogt, maar met je smartphone toegang dient te geven

Ja, dit kan. Zeker doordat je alles in je veilige Cloud hebt staan en dit elk moment geback-upt wordt kan je de Lokale Fileserver (die toch heel wat stroom verbruikt eruit doen)

Mocht je hem toch willen inhouden. Dan kun je met deze oplossing je fileserver laten synchroniseren met de cloud.

Vragen over Contract

Absoluut dat is ook onze kracht. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen 08:30 tot 17:30 en het support team kun je ten allen tijden mailen.

Wij geloven in wat wij doen en dat maakt dat jij, indien je niet tevreden bent, maandelijks bij ons kunt opzeggen.

Beperkte (gratis) Opslag. Wij bieden 1TB, of zelfs meer als je dat nodig hebt!

Zie het als vervanging van WeTransfer, maar dan met veel meer mogelijkheden en flexibiliteit. En voordeliger, want WeTransfer Pro kost meer dan onze – uitgebreidere – dienst.

Met deze gratis accounts ben jij het commerciële product. Niets is gratis in het leven. Met de gratis diensten zijn de leveranciers vrij om te doen met jouw data wat ze willen.
Als je goed leest vind je het ergens in hun kleine lettertjes. Waarom dan Data Opslag Nederland? Omdat je ervoor betaalt, is en blijft het ook jouw data.

Je data staat in Nederland. Dat betekent dat je data niet valt onder Amerikaanse wetten en je data niet zomaar opgevraagd kan worden.

De app zelf is gratis. Deze kun je op elke gewenst apparaat installeren.

De dienst is zeker af te nemen voor gebruikers in het buitenland. Veel bedrijven in het buitenland willen graag dat hun data in Nederland staat omdat het met onze wet en regelgeving zo goed is geregeld betreft privacy.

Dan kan zeker! We hebben een startersgids voor je en zijn tijdens kantooruren per telefoon bereikbaar.

Ook kun je altijd een email sturen zodat er een afspraak ingepland kan worden.

Optioneel kunnen we je data ook full-service voor je overzetten. Neem daarvoor contact met ons op.

Neem Contact met ons op!

We leggen graag de mogelijkheden voor het beheer en de veiligheid van data opslag uit.

Je kan ons bellen, chatten, mailen en…. zelfs bezoeken, gewoon in Nederland!