Selecteer een pagina
Veelgestelde vragen

Data Opslag Nederland

Waarom heb ik een Data Opslag oplossing nodig?

Omdat je bestanden centraal opgeslagen staan.
Omdat je toegang kan krijgen vanaf verschillende apparaten en overal waar je een internet verbinding hebt.
Om makkelijker en veiliger met je collega’s samen te werken, vanaf werk en vanaf thuis.

Waarom Data Opslag Nederland?

Omdat het werkt. In praktijk leren wij dat andere oplossingen zoals bijvoorbeeld OneDrive, Dropbox, Google Drive niet altijd werken. Dat een bestand niet upload of dat een collega er niet bij kan. Data Opslag Nederland werkt altijd en overal.
Bij Data Opslag Nederland staat de data in Nederland, in Amsterdam en in Delft, en valt daarmee onder Nederlandse wetgeving waardoor de AVG geborgd is.
Data Opslag Nederland is veilig. Bestanden worden veilig gedeeld door middel van sharelinks, die instellingen bevatten om aan te geven hoe vaak iets gedownload mag worden of wie het mag downloaden en voor hoelang iemand er bij mag.

Waarom betalen als Dropbox, Onedrive en GOogle Drive gratis zijn?

Met deze gratis accounts ben jij het commerciële product. Niets is gratis in het leven. Met de gratis diensten zijn de leveranciers vrij om te doen met jou data wat ze willen.
Als je goed leest vind het ergens in hun kleine lettertjes. Waarom dan Data Opslag Nederland? Omdat je ervoor betaald, is en blijft het ook jouw data.
Je deelt een bestand door middel van een file- of folderlink en kan hiermee instellingen meegeven. Je eigen We-Transfer omgeving zeg maar met geen limiet van bestandsgrote. Je hebt de complete controle en beheer over jouw data. Je kan zelf bepalen wie er toegang tot heeft, op welke apparaat de data wordt gesynchroniseerd en je kan ook de data op afstand verwijderen van laptops en andere apparaten.
Je data staat in Nederland. Dat betekent dat je data niet valt onder Amerikaanse wetten en je data niet zomaar opgevraagd kan worden.
De app zelf is gratis. Deze kun op elke gewenst apparaat installeren.

Werd jou vraag niet beantwoordt? Stuur ons een bericht.

We helpen je graag.

E-mail: info@dataopslagnederland.nl

Bel: +31 (0)85 222 0 300